Курячі грудки у винному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
615 Курячі грудки у винному соусі
Фото - Курячі грудки у винному соусі
інгредієнти:
  • Філе курки 4 шт.
  • Гриби (печериці свіжі) 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сметана 200 г
  • Майонез 200 г
  • Вино біле сухе 40 г
  • Перець чорний (мелений)
  • Олія рослинна
  • Сіль

Курячі грудки у винному соусі інгредієнти Гриби порізати тонкими пластинками, покласти на сковороду з олією обсмажувати. Туди ж покласти порізану тонкими півкільцями цибулю. Обсмажувати на повільному вогні 15 хвилин.

Курячі грудки у винному соусі Нарізати невеликими шматками філе.

фото Курячі грудки у винному соусі Посипати філе сіллю і перцем, залишити на 15 хвилин.

Курячі грудки у винному соусі Філе курки Потім викласти філе на гриби, залишити на пару хвилин.

Курячі грудки у винному соусі Гриби Перемішати все і тушкувати на повільному вогні 10 хвилин.

Курячі грудки у винному соусі Цибуля ріпчаста Додати сметану і майонез, перемішати і тушкувати 5 хвилин.

Курячі грудки у винному соусі Сметана Додати вино, тушкувати ще 3 хвилини. Вимкнути і залишити під кришкою. Через 5 хвилин страва готова. Подавати із картоплею.

Рецепты салатов на любой вкус: салат с жареными грибами.

Поможем выйти замуж в Германию - рецепт борщ с буряком. Очень вкусные рецепты борща.

Рецепт салат с креветками и авокадоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Рецепт торт наполеон домашнийРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter