Курячі грудки у винному соусі
- Філе курки 4 шт.
- Гриби (печериці свіжі) 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметана 200 г
- Майонез 200 г
- Вино біле сухе 40 г
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
- Сіль
Гриби порізати тонкими пластинками, покласти на сковороду з олією обсмажувати. Туди ж покласти порізану тонкими півкільцями цибулю. Обсмажувати на повільному вогні 15 хвилин.
Нарізати невеликими шматками філе.
Посипати філе сіллю і перцем, залишити на 15 хвилин.
Потім викласти філе на гриби, залишити на пару хвилин.
Перемішати все і тушкувати на повільному вогні 10 хвилин.
Додати сметану і майонез, перемішати і тушкувати 5 хвилин.
Додати вино, тушкувати ще 3 хвилини. Вимкнути і залишити під кришкою. Через 5 хвилин страва готова. Подавати із картоплею.
Рецепты салатов на любой вкус: салат с жареными грибами.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт борщ с буряком. Очень вкусные рецепты борща.
Рецепт салат с креветками и авокадоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепт торт наполеон домашнийРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter