Курячі грудки у вершково-цибульному соусі
- Грудка куряча 4 шт.
- Вершки 500 мл
- Цибуля порей 100 г
- Цибуля зелена
- Спеції (сіль, перець)
- Приправа ("10 овочів") 1 ч.л.
Курячі грудки промити, обсушити паперовою серветкою, викласти у форму для запікання, розподілити зверху цибулю порей.
Зробити соус: з'єднати вершки із сіллю, перцем, змішаною приправою і з зеленою цибулею.
Залити грудки.
Запекти в духовці при 200°C близько 40 хв.
Дитячий варіант: обрізати частину грудки.
Чарочку змастити зсередини злегка соусом від курочки і заповнити рисом, щільно утрамбувати.
Перевернути чарку і довго плескати, доки не з'явиться пусте дно.
Зі шматочка редиски додати все, що потрібно мишці і нірці.
Полити вершково-цибульним соусом.
Рецепти гарячих страв на рздворецепти гарячих страв
Рецепт салата с фетойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Рецепты салатов с фото http://recepti.biz.ua
Рецепты тортов на любой вкус - ореховая паста рецепт. Арахисовая паста! Здоровая еда.
Приготовить пармезан дома легко: маскарпоне в домашних условиях. Купить наши продукты онлайн.
ТутКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Готовим со вкусом - сайт кулинарный. Кулинарные рецепты на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter