Курячі грудки у сирно-часниковому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
698 Курячі грудки у сирно-часниковому соусі
Фото - Курячі грудки у сирно-часниковому соусі
інгредієнти:
  • Грудка куряча 1 шт.
  • Майoнез 4 ст.л.
  • Сир 100 г
  • Бринза 50 г
  • Часник 1 зуб.
  • Вода (тепла) 50 мл
  • Сіль
  • Олія рослинна
  • Приправа

Курячі грудки в сирно-часниковому соусі інгредієнти Обрізати курячу грудку. Нарізати філе на невеликі шматочки.

Додати у м'ясо дві ложки майонезу, бринзу (попередньо краще розім'яти руками), приправи для м'яса або чорний перець.

Якщо бринза солона, то солити не варто.

 

На сковороду налити олію, викласти м'ясо, накрити кришкою і на середньому вогні смажити, періодично помішуючи, близько 10 хвилин.

Налити у кухоль 50 мл теплої (можна гарячої) води, додати 2 ложки майонезу (можна додати трохи сметани), вичавити туди ж великий зубчик часнику. Гарно перемішати.

Залити цю рідину на м'ясо, трохи зменшити вогонь і протушкувати під кришкою хвилин 5.

Сир нарізати дрібними кубиками і висипати у сковорідку із м'ясом.

Курячі грудки в сирно-часниковому соусі Зробити вогонь сильніше і не накриваючи кришкою, постійно помішуючи, смажити ще хвилин 7-10.

 

Вимкнути. Перекласти на тарілки.

 

Подавати можна із пюре або із будь-яким свіжим салатом.

Вторые блюда по домашнему рецептыФотографии готовых блюд и процесса приготовления

Печень говяжья рецептыРецепты блюд из птицы к празднику! Тысячи оригинальных блюд с фото

Готовим со вкусом: рецепт рыба на пару. Рыба В Мультиварке Рецепты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter