Курячі грудки у сирно-часниковому соусі
- Грудка куряча 1 шт.
- Майoнез 4 ст.л.
- Сир 100 г
- Бринза 50 г
- Часник 1 зуб.
- Вода (тепла) 50 мл
- Сіль
- Олія рослинна
- Приправа
Обрізати курячу грудку. Нарізати філе на невеликі шматочки.
Додати у м'ясо дві ложки майонезу, бринзу (попередньо краще розім'яти руками), приправи для м'яса або чорний перець.
Якщо бринза солона, то солити не варто.
На сковороду налити олію, викласти м'ясо, накрити кришкою і на середньому вогні смажити, періодично помішуючи, близько 10 хвилин.
Налити у кухоль 50 мл теплої (можна гарячої) води, додати 2 ложки майонезу (можна додати трохи сметани), вичавити туди ж великий зубчик часнику. Гарно перемішати.
Залити цю рідину на м'ясо, трохи зменшити вогонь і протушкувати під кришкою хвилин 5.
Сир нарізати дрібними кубиками і висипати у сковорідку із м'ясом.
Зробити вогонь сильніше і не накриваючи кришкою, постійно помішуючи, смажити ще хвилин 7-10.
Вимкнути. Перекласти на тарілки.
Подавати можна із пюре або із будь-яким свіжим салатом.
Вторые блюда по домашнему рецептыФотографии готовых блюд и процесса приготовления
Печень говяжья рецептыРецепты блюд из птицы к празднику! Тысячи оригинальных блюд с фото
Готовим со вкусом: рецепт рыба на пару. Рыба В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter