Курячі грудки "у шубці"
- Грудка куряча 2 шт.
- Гриби (печериці заморожені) 1 упак.
- Помідор 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сир 250 г
- Гірчиця 2 ч.л.
- Майонез 4 ч.л.
- Часник 4 зуб.
- Сік лимона
- Сіль
- Масло вершкове
- Олія рослинна
- Хмелі-сунелі
Курячі грудки помити і зняти з них шкіру.
Обережно зрізати філе з кісток.
Кожен із 4 шматочків відбити гарно.
Потім легенько натерти м'ясо сіллю, приправою і трохи додати лимонного соку.
Відправити відбивні на сковороду, обсмажити з двох сторін.
Гриби смажити на тій же олії, що й відбивні.
Цибулю додати, коли води в грибах майже не залишиться, і смажити до готовності.
М'ясо покласти на деко і кожен шматочок змастити 1/2 ч. л. гірчиці і 1 ч. л. майонезу, зверху посипати часником.
Далі сиром, натертим на крупній тертці.
Покласти шматочки вершкового масла.
Гриби.
Помідори.
Зверху посипати залишеним сиром.
Поставити м'ясо в розігріту до 180-200 градусів духовку на 35 хв.
Як варити уху з голови риби сомаяк варити уху
Рецепты салатов на любой вкус: салати до святкового столу. Столы и стулья Аэро (Aero) купить.
Изысканные рецепты французской кухниРецепты Для Мультиварки -Молоко -Пошагово -Творожить. Авторские рецепты
Вкусные и быстрые рецепты салатов http://recepti.biz.ua
Как приготовить вкусный шашлык: шашлык из куриных сердец. Куриный шашлык, как в ресторане.
Готовим со вкусом: рецепт рыба на пару. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter