Курячі грудки у пивному клярі
- Філе куряче 400 г
- Пиво 100 г
- Борошно 50 г
- Крохмаль 1 ч.л.
- Вода 50 г
Змішати борошно, крохмаль, пиво, воду. Збити до отримання однорідної маси, вона повинна бути достатньо густою.
Поставити у холодильник на хвилин 30.
Заздалегідь підсолену курячу грудку розрізати і трохи відбити.
Oбмочити у клярі, покласти у попередньо розігрітий фритюр, обсмажити до золотавої скоринки.
Подавати зі свіжими овочами і салатом.
recepti.biz Торты и пирожные на заказ
Как приготовить летний салат: рецепт приготовления салата мимоза. Рецепт имбирного напитка.
Рецепт Украинского борща с галушками recepti.biz.ua
ЗдесьТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Мультиварка Philips - рецепты салатов с языком с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Осетинские пироги на заказ - салат з креветками з фото.
Рецепты для мультиварки, вкусно: как испечь пирог из тыквы.
ТутБисквит В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter