Курячі грудки у паніровці "Бешамель"
- Грудка куряча 4 шт.
- Борошно
- Яйце 1 шт.
- Сухарі (мелені)
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Молоко 2 скл.
- Горіх мускатний (мелений)
Приготувати соус "Бешамель": у каструльці розтопити вершкове масло, додати борошно (4 ч. л.). Обсмажити до золотавого кольору. Потім обережно додати молоко і постійно перемішувати, щоб не утворилися грудочки. Якщо грудочки з'являться, розбити блендером. Отриманий соус довести до густини на повільному вогні, постійно помішуючи. Посолити, поперчити і додати щіпку мускатного горіха.
Соус викласти у невелику, неглибоку форму.
Кожну грудку розрізати на кілька філе.
Філе викласти у соус. Курка повинна бути повністю покрита соусом. Потім поставити у холодильник охолоджуватися десь на 1 годину.
Підготувати борошно, 1 збите яйце і сухарі для панірування.
Дістати з холодильника куряче філе. Обваляти кожен шматочок спочатку у борошні, потім у яйці і в останню чергу - у мелених сухарях.
Обсмажити філе на добре розігрітій сковорідці з олією до готовності.
Подавати можна з томатним соусом (обсмажити дрібно нарізану цибулю (1 шт.) з часником (2 зубчики). Додати дрібно порізані помідори без шкіри (5 шт.). Тушкувати 30 хвилин. Додати сіль і трохи цукру. Потім подрібнити соус у блендері).
Кексы в магазине Rozetka: кекс без масла и маргарина. Очень вкусные кексы.
recepti.biz Приготовьте полезный горячий салат с Курицей и яблоками без майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter