Курячі грудки у паніровці "Бешамель"

ДРУГІ СТРАВИ
788 Курячі грудки у паніровці "Бешамель"
Фото - Курячі грудки у паніровці
інгредієнти:
  • Грудка куряча 4 шт.
  • Борошно
  • Яйце 1 шт.
  • Сухарі (мелені)
  • Олія рослинна 3 ст.л.
  • Масло вершкове 1 ст.л.
  • Молоко 2 скл.
  • Горіх мускатний (мелений)

Курячі грудки в паніровці Приготувати соус "Бешамель": у каструльці розтопити вершкове масло, додати борошно (4 ч. л.). Обсмажити до золотавого кольору. Потім обережно додати молоко і постійно перемішувати, щоб не утворилися грудочки. Якщо грудочки з'являться, розбити блендером. Отриманий соус довести до густини на повільному вогні, постійно помішуючи. Посолити, поперчити і додати щіпку мускатного горіха.

Курячі грудки в паніровці Соус викласти у невелику, неглибоку форму.

фото Курячі грудки в паніровці Кожну грудку розрізати на кілька філе.

Курячі грудки в паніровці Філе викласти у соус. Курка повинна бути повністю покрита соусом. Потім поставити у холодильник охолоджуватися десь на 1 годину.

Курячі грудки в паніровці Підготувати борошно, 1 збите яйце і сухарі для панірування.

Курячі грудки в паніровці Дістати з холодильника куряче філе. Обваляти кожен шматочок спочатку у борошні, потім у яйці і в останню чергу - у мелених сухарях.

Курячі грудки в паніровці Обсмажити філе на добре розігрітій сковорідці з олією до готовності.

Курячі грудки в паніровці Подавати можна з томатним соусом (обсмажити дрібно нарізану цибулю (1 шт.) з часником (2 зубчики). Додати дрібно порізані помідори без шкіри (5 шт.). Тушкувати 30 хвилин. Додати сіль і трохи цукру. Потім подрібнити соус у блендері).

Курячі грудки в паніровці

Кексы в магазине Rozetka: кекс без масла и маргарина. Очень вкусные кексы.

recepti.biz Приготовьте полезный горячий салат с Курицей и яблоками без майонеза

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter