Курячі грудки у меду
769
інгредієнти:
- Грудка куряча (філе) 400 г
- Мед (рідкий) 2 ст.л.
Грудки вимити, обсушити, розрізати уздовж на дві частини і злегка відбити. Змішати мед із сіллю і спеціями, змастити отриманою сумішшю грудки і залишити на 10 хвилин. У сковороді розігріти олію й обсмажити грудки по 2-3 хвилини з кожного боку.
Холодные закуски с красной икройхолодные закуски с красной икрой
Рецепт кекс столичныйКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты для пароварки, вкусно - рецепты салатов с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі