Курячі грудки у маринаді із гірчиці
- Грудка куряча 8 шт.
- Часник 2 зуб.
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Томатна паста 1 скл.
- Гірчиця 1 скл.
- Олія рослинна 1 скл.
- Соус (чилі) 1 ст.л.
- Перець білий
Розігріти духовку до 180°С. Намазати деко олією. Вимити грудки у холодній воді, обсушити паперовим рушником. Грудки залити молоком і відправити у холодильник на годину.
Очистити часник і пропустити його через прес у миску. Вимити цибулю і разом із ніжним пір'ям дрібно нарізати. Разом із томатною пастою, гірчицею, оливковою олією і соусом Чилі покласти цибулю до часнику і все добре перемішати. Поперчити. Молоко із грудок можна не зливати, а тушкувати із маринадом (тоді вони будуть соковитіше).
Грудки змастити невеликою кількістю маринаду і поставити у духовку на 40-45 хв, м'ясо повинно красиво підрум'янитися. Під час запікання, час від часу, змащувати м'ясо маринадом.
Салат з твердим сиромИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как приготовить вкусный шашлык: плов рецепт приготовления. Настоящий суп харчо с фото.
Мультиварка Philips: рецепт домашнего печенья на смальце. Рецепты с малиной.
Рецепт салата с креветками. Рецепты консервированных салатов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter