Курячі грудки у маринаді із гірчиці

ДРУГІ СТРАВИ
606 Курячі грудки у маринаді із гірчиці
Фото - Курячі грудки у маринаді із гірчиці
інгредієнти:
  • Грудка куряча 8 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Цибуля зелена 1 пуч.
  • Томатна паста 1 скл.
  • Гірчиця 1 скл.
  • Олія рослинна 1 скл.
  • Соус (чилі) 1 ст.л.
  • Перець білий

Розігріти духовку до 180°С. Намазати деко олією. Вимити грудки у холодній воді, обсушити паперовим рушником. Грудки залити молоком і відправити у холодильник на годину.

Очистити часник і пропустити його через прес у миску. Вимити цибулю і разом із ніжним пір'ям дрібно нарізати. Разом із томатною пастою, гірчицею, оливковою олією і соусом Чилі покласти цибулю до часнику і все добре перемішати. Поперчити. Молоко із грудок можна не зливати, а тушкувати із маринадом (тоді вони будуть соковитіше).

Грудки змастити невеликою кількістю маринаду і поставити у духовку на 40-45 хв, м'ясо повинно красиво підрум'янитися. Під час запікання, час від часу, змащувати м'ясо маринадом.

Салат з твердим сиромИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Как приготовить вкусный шашлык: плов рецепт приготовления. Настоящий суп харчо с фото.

Мультиварка Philips: рецепт домашнего печенья на смальце. Рецепты с малиной.

Рецепт салата с креветками. Рецепты консервированных салатов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter