Курячі грудки у кукурудзяній паніровці

ДРУГІ СТРАВИ
1254 Курячі грудки у кукурудзяній паніровці
Фото - Курячі грудки у кукурудзяній паніровці
інгредієнти:
  • Грудка куряча (філе) 4 шт.
  • Полента (кукурудзяна крупа) 30 г
  • Сік лимонний
  • Теріякі (соєвий соус)
  • Часник (сухий, мелений)
  • Імбир (сухий, мелений)
  • Паприка солодка (мелена)
  • Перець чорний (білий) мелений
  • Олія рослинна

Курячі грудки в кукурудзяній паніровці інгредієнти Курячі грудки нарізати на 3-4 довгасті смужки по діагоналі, маринувати з додаванням соусу "Теріякі" (або соєвого соусу), лимонного соку, часнику, перцю, паприки та імбиру.

Замаринувати можна, як за 20 хвилин до приготування, так і на ніч, залишивши у холодному місці.

Курячі грудки в кукурудзяній паніровці Для панірування використати "поленту".

Якщо використовувати кукурудзяну крупу, то бажано трохи подрібнити її на кавомолці, так як "Полента" - це крупа більш дрібного помелу.

фото Курячі грудки в кукурудзяній паніровці Запанірувати мариновані шматочки філе.

Курячі грудки в кукурудзяній паніровці Грудка куряча Обсмажити у добре розігрітій сковороді на олії до рум'яної скоринки.

Курячі грудки в кукурудзяній паніровці Полента

Мультиварка Philips: рецепт бисквитного рулета с кремом.

Мимоза салат рецепт с сыромУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter