Курячі грудки у кукурудзяній паніровці
1360
інгредієнти:
- Грудка куряча (філе) 4 шт.
- Полента (кукурудзяна крупа) 30 г
- Сік лимонний
- Теріякі (соєвий соус)
- Часник (сухий, мелений)
- Імбир (сухий, мелений)
- Паприка солодка (мелена)
- Перець чорний (білий) мелений
- Олія рослинна
Курячі грудки нарізати на 3-4 довгасті смужки по діагоналі, маринувати з додаванням соусу "Теріякі" (або соєвого соусу), лимонного соку, часнику, перцю, паприки та імбиру.
Замаринувати можна, як за 20 хвилин до приготування, так і на ніч, залишивши у холодному місці.
Для панірування використати "поленту".
Якщо використовувати кукурудзяну крупу, то бажано трохи подрібнити її на кавомолці, так як "Полента" - це крупа більш дрібного помелу.
Запанірувати мариновані шматочки філе.
Обсмажити у добре розігрітій сковороді на олії до рум'яної скоринки.
Мультиварка Philips: рецепт бисквитного рулета с кремом.
Мимоза салат рецепт с сыромУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі