Курячі грудки у кленовому сиропі
- Грудкa куряча 2 шт.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Вино біле сухе 2 ст.л.
- Спеції (для курки, сіль, перець, "прованські трави")
- Естрагон 0.5 ч.л.
- Сироп кленовий 3 ч.л.
- Груша (яблуко) 1 шт.
- Виноград
Із оливкової олії, вина білого, спецій, солі, перцю, прованських трав, естрагону приготувати маринад.
На ніч замаринувати грудки у маринаді.
Груші очистити, вийняти серцевину, нарізати часточками.
Викласти у змащену вогнетривку посудину.
На них викласти грудки, обмазані кленовим сиропом і запікати близько 30 хв у духовці 200°C, доки не підрум'яняться, пару раз перевернувши їх.
За 10 хв до закінчення до груш додати виноград.
Выпечка оптом - рождественские выпечки.
Рецепт мясо с черносливом в духовкеРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
www.recepti.biz.ua Рыбный салат из консервов
Торт без выпечки с фото. Рецепт торта без выпечки.
Рецепты вкусных праздничных салатов. Рецепт вкусного грибного салата.
Приготовление плова здесь
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт закуски рафаэлло. Поможем выйти замуж в Германию.
Блюда В Мультиварке Рецепты: приготовление блюд на электрогриле. Гриль-барбекю.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter