Курячі грудки у грушево-гірчичному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
659 Курячі грудки у грушево-гірчичному соусі
Фото - Курячі грудки у грушево-гірчичному соусі
інгредієнти:
  • Грудкa куряча
  • Грушa
  • Цибуля ріпчаста
  • Гірчиця
  • Перeць (мелений, суміш)
  • Перeць чилі (порошок)
  • Борошно (крохмаль)
  • Пиво
  • Кінзa
  • Кріп

Грудки порізати на тонкі скибочки, посолити, поперчити і замочити у пиві (або в кефірі) на пару годин.

Цибулю порізати чвертькільцями, обсмажити на олії.

Груші почистити, порізати на тонкі скибочки, розміром приблизно того ж що і курка (тонше), додати до цибулі. Додати гірчицю і все трохи протушкувати (хвилин 5). Потім викласти курку, перемішати і тушкувати хвилин 15 до готовності. У процесі додати 2 ложки борошна, порошок чилі. У кінці зелень кінзи, кропу.

Дати постояти хвилин 10 і можна подавати.

Рецепты постных первых блюд. Рецепт первого блюда.

Домашний йогурт Лактина - как в домашних условиях приготовить йогурт. Набор для суши роллов Мидори.

рецепты приготовления блюд с грибами в микроволновке

Блюда на любой вкус - праздничные первые блюда. Скороварки для приготовления каши.

Как приготовить вкусный шашлык: паска рецепти з фото.

Крещатый Яр торт рецептТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Сайты кулинарной тематики меню. Геннадий хазанов сайт монолог выпускника кулинарного.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter