Курячі грудки у грушево-гірчичному соусі
- Грудкa куряча
- Грушa
- Цибуля ріпчаста
- Гірчиця
- Перeць (мелений, суміш)
- Перeць чилі (порошок)
- Борошно (крохмаль)
- Пиво
- Кінзa
- Кріп
Грудки порізати на тонкі скибочки, посолити, поперчити і замочити у пиві (або в кефірі) на пару годин.
Цибулю порізати чвертькільцями, обсмажити на олії.
Груші почистити, порізати на тонкі скибочки, розміром приблизно того ж що і курка (тонше), додати до цибулі. Додати гірчицю і все трохи протушкувати (хвилин 5). Потім викласти курку, перемішати і тушкувати хвилин 15 до готовності. У процесі додати 2 ложки борошна, порошок чилі. У кінці зелень кінзи, кропу.
Дати постояти хвилин 10 і можна подавати.
Рецепты постных первых блюд. Рецепт первого блюда.
Домашний йогурт Лактина - как в домашних условиях приготовить йогурт. Набор для суши роллов Мидори.
рецепты приготовления блюд с грибами в микроволновке
Блюда на любой вкус - праздничные первые блюда. Скороварки для приготовления каши.
Как приготовить вкусный шашлык: паска рецепти з фото.
Крещатый Яр торт рецептТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Сайты кулинарной тематики меню. Геннадий хазанов сайт монолог выпускника кулинарного.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter