Курячі грудки тушкован із грибами
614
інгредієнти:
- Грудка куряча 2 шт.
- Гриби (свіжі, консервовані) 200 г
- Цибуля 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Бульйон курячий 1 скл.
- Кмин 0.5 ч.л.
- Сіль
- Перець
- Зелень
Грудки нарізати упоперeк, посолити, поперчити.
Обсмажити з усіх боків до золотистого кольору.
Викласти зі сковороди. Гриби порізати, цибулю розрізати навпіл і нашаткувати не крупно і не дрібно.
Гриби і цибулю обсмажити на сковороді протягом 2-3 хвилин. Додати грудки і півсклянки бульйону (можна додати ложку сухого курячого бульйону).
Тушкувати 2-3 хвилини, у кінці додати товчений часник, нашатковану зелень.
Как приготовить летний салат - рецепт салата с морепродуктов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі