Курячі грудки тушкован із грибами

ДРУГІ СТРАВИ
614 Курячі грудки тушкован із грибами
Фото - Курячі грудки тушкован із грибами
інгредієнти:
  • Грудка куряча 2 шт.
  • Гриби (свіжі, консервовані) 200 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Бульйон курячий 1 скл.
  • Кмин 0.5 ч.л.
  • Сіль
  • Перець
  • Зелень

Грудки нарізати упоперeк, посолити, поперчити.

Обсмажити з усіх боків до золотистого кольору.

Викласти зі сковороди. Гриби порізати, цибулю розрізати навпіл і нашаткувати не крупно і не дрібно.

Гриби і цибулю обсмажити на сковороді протягом 2-3 хвилин. Додати грудки і півсклянки бульйону (можна додати ложку сухого курячого бульйону).

Тушкувати 2-3 хвилини, у кінці додати товчений часник, нашатковану зелень.

 

Как приготовить летний салат - рецепт салата с морепродуктов. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter