Курячі грудки по-турецьки

ДРУГІ СТРАВИ
685 Курячі грудки по-турецьки
Фото - Курячі грудки по-турецьки
інгредієнти:
  • Грудка куряча 150 г
  • Йогурт (натуральний) 2 ст.л.
  • Зира
  • Перець чорний
  • Сіль

Спочатку підготувати зіру. Необхідну кількість зeрен зіри обсмажити на маленькій сухій сковороді 1-2 хвилини, доки вони не почнуть лопатися і «пострілювати», потім зняти з вогню, висипати у ступку для спецій і розтовкти.

Філе курячої грудки без шкіри покласти у невелику миску, посолити, приправити червоним меленим перцем і посипати меленою зірою. Додати кефір або йогурт, обмазати ним добре грудку з усіх боків і залишити на 15-20 хвилин.

Добре розігріти невелику сковороду з антипригарним покриттям з олією, викласти у неї курячу грудку, струсивши з неї надлишки кефіру, і смажити на сильному вогні 2-3 хвилини до золотистого кольору, потім перевернути, накрити кришкою і смажити на іншій стороні до готовності (щe 2-3 хвилини).

Кращий гарнір для курячої грудки по-турецьки - це овочі, смажені на грилі (баклажани, солодкий перець, помідори) і посипані зеленню, але можна подати таку грудку із відвареним рисом - білим або бурим. 

 

 

Рецепты салатов на любой вкус: салати та закуски.

Домашняя выпечка простые рецепты. Выпечка, рецепты с фото.

recepti.biz.uaПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно

Сырно-куриный рулет. Куриный рулет в лаваше.

Рецепт пончики с чеснокомКулинарные рецепты

Пироговая лавка. Доставка пирогов: пирог из тыквы. Продукты для ЗОЖ по низким ценам.

Тыквенная оладья. Оладьи тыквенные.

салат мимоза шпроты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter