Курячі грудки по-турецьки
- Грудка куряча 150 г
- Йогурт (натуральний) 2 ст.л.
- Зира
- Перець чорний
- Сіль
Спочатку підготувати зіру. Необхідну кількість зeрен зіри обсмажити на маленькій сухій сковороді 1-2 хвилини, доки вони не почнуть лопатися і «пострілювати», потім зняти з вогню, висипати у ступку для спецій і розтовкти.
Філе курячої грудки без шкіри покласти у невелику миску, посолити, приправити червоним меленим перцем і посипати меленою зірою. Додати кефір або йогурт, обмазати ним добре грудку з усіх боків і залишити на 15-20 хвилин.
Добре розігріти невелику сковороду з антипригарним покриттям з олією, викласти у неї курячу грудку, струсивши з неї надлишки кефіру, і смажити на сильному вогні 2-3 хвилини до золотистого кольору, потім перевернути, накрити кришкою і смажити на іншій стороні до готовності (щe 2-3 хвилини).
Кращий гарнір для курячої грудки по-турецьки - це овочі, смажені на грилі (баклажани, солодкий перець, помідори) і посипані зеленню, але можна подати таку грудку із відвареним рисом - білим або бурим.
Рецепты салатов на любой вкус: салати та закуски.
Домашняя выпечка простые рецепты. Выпечка, рецепты с фото.
recepti.biz.uaПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Сырно-куриный рулет. Куриный рулет в лаваше.
Рецепт пончики с чеснокомКулинарные рецепты
Пироговая лавка. Доставка пирогов: пирог из тыквы. Продукты для ЗОЖ по низким ценам.
Тыквенная оладья. Оладьи тыквенные.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter