Курячі грудки по-китайськи
- Грудка куряча 150 г
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Сода
- Перець чорний
- Крохмаль 1 ч.л.
Філе курячої грудки нарізати тонкими смужками, скласти у невелику миску, приправити червоним меленим перцем і злегка рівномірно посипати питною содою. Влити столову ложку соєвого соусу, добре перемішати, щоб шматочки курки рівномірно вкрилися соєвим соусом, і залишити на 10-15 хвилин, щоб соус увібрався.
Добре розігріти на середньому вогні сковороду, додавши трохи олії.
Мариновані у соєвому соусі шматочки курячої грудки перемішати, рівномірно посипати крохмалем і перемішати ще раз. Викласти шматочки курки на сковороду в розпечену олію, по можливості розділити на окремі шматочки за допомогою кулінарної лопатки і обсмажити рівномірно з усіх боків на сильному вогні, періодично помішуючи.
Готові шматочки курячого філе викласти на відварений рис, посипати нарубаною петрушкою і подати.
Осетинские пироги на заказ - рецепт торта киевский. Воздушный торт с малиной.
Начинки для мясной пиццы. Начинка пиццы.
Рецепты тортов без выпечки с фруктамиРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Салат с кукурузой и Курицей: салат с курицей. Вкусные рецепты салата с Курицей.
Рецепты вкусных салатов без майонезаКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты салатов с морепродуктамиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепты для хлебопечки, вкусно: украинская выпечка рецепты с фото.
Поможем выйти замуж в Германию - мимоза рецепт салата.
Реферат русская и американская кухня. Рецепты сэндвичей американская кухня.
recepti.biz.ua лучшие кулинарные сайты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter