Курячі грудки по-італійськи

ДРУГІ СТРАВИ
536 Курячі грудки по-італійськи
Фото - Курячі грудки по-італійськи
інгредієнти:
  • Грудка куряча 2 шт.
  • Апельсин 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Вино біле сухе 50 г
  • Спеції (сіль, перець)
  • Аджика 1 ч.л.
  • Помідор (в´ялений) 2 шт.
  • Олія оливкова 1 ст.л.
  • Борошно кукурудзяне (рисове) 0.5 ч.л.

Куріниегрудкі

Куріниегрудкі Із півапельсина вичавити сік, перемішати із вином, сіллю, перцем, оливковою олією, аджикою і кільцями цибулі, замаринувати у цьому маринаді курячі грудки (можна на ніч).

фото Куріниегрудкі У вогнетривку посудину викласти нарізану шматочками другу половинку апельсина, дрібно нарізані помідори, залити маринадом.

Куріниегрудкі Викласти грудки і запікати у духовці, розігрітій до 200°C 30 хв, пару раз перевертаючи грудки.

Куріниегрудкі Грудки вийняти, у маринад додати борошно, розведене холодною водою (2-3 ч. л.) і прогріти до загустіння, помішуючи (3-5 хв).

Куріниегрудкі Отриманий соус вилити на грудки і подати.

Куріниегрудкі Куріниегрудкі

Поможем выйти замуж в Германию - рецепти холодних закусок з фото. Закупка рецепты.

Торт В Мультиварке Рецепты: рецепты тортов без выпечки. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

Торт Наполеон классический: торты без выпечки рецепты. Рецепты тортов.

Салат цезарь рецепт заправки. Заправка греческий салат.

Рецепты салатов с морепродуктамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепт оладьи их тыквы тыквенные. Тыквенные оладьи тыкву запечь.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter