Курячі грудки по-італійськи
- Грудка куряча 2 шт.
- Апельсин 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вино біле сухе 50 г
- Спеції (сіль, перець)
- Аджика 1 ч.л.
- Помідор (в´ялений) 2 шт.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Борошно кукурудзяне (рисове) 0.5 ч.л.
Із півапельсина вичавити сік, перемішати із вином, сіллю, перцем, оливковою олією, аджикою і кільцями цибулі, замаринувати у цьому маринаді курячі грудки (можна на ніч).
У вогнетривку посудину викласти нарізану шматочками другу половинку апельсина, дрібно нарізані помідори, залити маринадом.
Викласти грудки і запікати у духовці, розігрітій до 200°C 30 хв, пару раз перевертаючи грудки.
Грудки вийняти, у маринад додати борошно, розведене холодною водою (2-3 ч. л.) і прогріти до загустіння, помішуючи (3-5 хв).
Отриманий соус вилити на грудки і подати.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепти холодних закусок з фото. Закупка рецепты.
Торт В Мультиварке Рецепты: рецепты тортов без выпечки. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Торт Наполеон классический: торты без выпечки рецепты. Рецепты тортов.
Салат цезарь рецепт заправки. Заправка греческий салат.
Рецепты салатов с морепродуктамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт оладьи их тыквы тыквенные. Тыквенные оладьи тыкву запечь.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter