Курячі грудки по-італійськи
601
інгредієнти:
- Грудка куряча 500 г
- Соус песто (червоний) 100 г
- Сир тертий 100 г
- Трави італійської кухні (суха суміш)
- Олія оливкова
- Сік лимонний
- Спеції
Курячі грудки нарізати на тонкі пластини. Відбити і натерти маринадом з оливкової олії, соку лимона, італійських трав, солі і перцю. Дати постояти хвилин п'ять. Обсмажити на розпеченій сковороді з двох сторін.
Нанести соус песто на філе. Посипати сиром. Пару хвилин під кришкою або хвилина в мікрохвильовій печі.
Вкусно приготовить креветки: первые блюда рецепты.
Рецепт свиной рульки от юлии высоцкойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
http://recepti.biz.ua фото рецепты праздничных блюд день рождения пошаговые
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі