Курячі грудки по-індійськи
- Грудка куряча 150 г
- Кефір 2 ст.л.
- Карі 0.3 ч.л.
- Часник 1 зуб.
- Сіль
Зубчик часнику розчавити. Курячі грудки посолити, посипати порошком карі і намазати розчавленим часником. Залити невеликою кількістю кефіру, добре обмазавши у кефірі всю грудку, і залишити на 10-20 хвилин.
Розігріти сковороду із антипригарним покриттям на сильному вогні, додавши трохи олії. Курячі грудки дістати із кефіру, струснути зайвий кефір і обсмажити у розпеченій олії 2-3 хвилини на одній стороні, не перевертаючи, до золотавої скоринки, потім перевернути на іншу сторону і продовжувати смажити на сильному вогні щe 2-3 хвилини, але вже накривши кришкою.
Подавати курячу грудку по-індійськи найкраще із відвареним білим рисом басматі.
recepti.biz.uaДиетические рецепты. Правила здорового питания и диетические рецепты
Диета: рецепты для похудения - салат ласточкино гнездо фото. Ласточкино Гнездо.
Киевский торт рецепт. Торт Киевский рецепт из 4 яиц.
Кулинарные рецепты: рецепты пасхи.
Салат с Курицей и яблоками рецептА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей
http://recepti.biz.uaКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter