Курячі грудки по-індійськи

ДРУГІ СТРАВИ
662 Курячі грудки по-індійськи
Фото - Курячі грудки по-індійськи
інгредієнти:
  • Грудка куряча 150 г
  • Кефір 2 ст.л.
  • Карі 0.3 ч.л.
  • Часник 1 зуб.
  • Сіль

Зубчик часнику розчавити. Курячі грудки посолити, посипати порошком карі і намазати розчавленим часником. Залити невеликою кількістю кефіру, добре обмазавши у кефірі всю грудку, і залишити на 10-20 хвилин.

Розігріти сковороду із антипригарним покриттям на сильному вогні, додавши трохи олії. Курячі грудки дістати із кефіру, струснути зайвий кефір і обсмажити у розпеченій олії 2-3 хвилини на одній стороні, не перевертаючи, до золотавої скоринки, потім перевернути на іншу сторону і продовжувати смажити на сильному вогні щe 2-3 хвилини, але вже накривши кришкою.

Подавати курячу грудку по-індійськи найкраще із відвареним білим рисом басматі.

recepti.biz.uaДиетические рецепты. Правила здорового питания и диетические рецепты

Диета: рецепты для похудения - салат ласточкино гнездо фото. Ласточкино Гнездо.

Киевский торт рецепт. Торт Киевский рецепт из 4 яиц.

Кулинарные рецепты: рецепты пасхи.

Салат с Курицей и яблоками рецептА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей

http://recepti.biz.uaКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт