Курячі грудки по-грузинськи
- Грудка куряча 150 г
- Приправа (Хмелі-сунелі) 1 ч.л.
- Часник 1 зуб.
- Лимон
- Томатна паста 1 ст.л.
- Горіхи волоські 1 ч.л.
- Сіль
- Кінза
- Петрушка
- Кріп
Курячі грудки нарізати на тонкі смужки, посолити, приправити хмелі-сунелі, додати зубчик часнику роздавлений, дрібно нарізану часточку лимона разом з цедрою і посипати дрібно нарубаними волоськими горіхами (залишити дрібку горіхів для прикраси страви).
Розігріти у невеликій сковороді олію, викласти шматочки курячої грудки і обсмажити, періодично помішуючи, з усіх боків до рум'яної скоринки (близько 5 хвилин). Потім додати у сковороду томатну пасту, добре змішати всe разом і смажити щe 1- 2 хвилини.
Для гарніру можна приготувати будь-які тушковані овочі, смажені баклажани, відварений рис, смажену картоплю або просто зелeний салат.
Для подачі на стіл викласти курячі грудки на тарілку разом з гарніром або листям салату зелeного і посипати зверху горіхами, що залишилися і свіжою зеленню.
ЗдесьРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Ищете диетические блюда? Узнай: диетические блюда из говядины рецепты с фото. Мультиварка Philips.
Кулинарные рецепты сайт хорошая кухня. Кулинарный сайт по подбору продуктов.
Натуральный рецепт от насморка - праздничные первые блюда. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter