Курячі грудки по-грузинськи

ДРУГІ СТРАВИ
645 Курячі грудки по-грузинськи
Фото - Курячі грудки по-грузинськи
інгредієнти:
  • Грудка куряча 150 г
  • Приправа (Хмелі-сунелі) 1 ч.л.
  • Часник 1 зуб.
  • Лимон
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Горіхи волоські 1 ч.л.
  • Сіль
  • Кінза
  • Петрушка
  • Кріп

Курячі грудки нарізати на тонкі смужки, посолити, приправити хмелі-сунелі, додати зубчик часнику роздавлений, дрібно нарізану часточку лимона разом з цедрою і посипати дрібно нарубаними волоськими горіхами (залишити дрібку горіхів для прикраси страви).

Розігріти у невеликій сковороді олію, викласти шматочки курячої грудки і обсмажити, періодично помішуючи, з усіх боків до рум'яної скоринки (близько 5 хвилин). Потім додати у сковороду томатну пасту, добре змішати всe разом і смажити щe 1- 2 хвилини.

Для гарніру можна приготувати будь-які тушковані овочі, смажені баклажани, відварений рис, смажену картоплю або просто зелeний салат.

Для подачі на стіл викласти курячі грудки на тарілку разом з гарніром або листям салату зелeного і посипати зверху горіхами, що залишилися і свіжою зеленню.

ЗдесьРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Ищете диетические блюда? Узнай: диетические блюда из говядины рецепты с фото. Мультиварка Philips.

Кулинарные рецепты сайт хорошая кухня. Кулинарный сайт по подбору продуктов.

Натуральный рецепт от насморка - праздничные первые блюда. Рецепты для мультиварки, вкусно.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter