Курячі грудки під соусом

ДРУГІ СТРАВИ
737 Курячі грудки під соусом
Фото - Курячі грудки під соусом
інгредієнти:
  • Філе куряче (біле м´ясо) 400 г
  • Грудка копчена 150 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Виноград 200 г
  • Масло вершкове 2 ст.л.
  • Бульйон курячий 0.5 скл.
  • Сметана 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний

Курячі грудки під соусом інгредієнти Філе курячої грудки помити й обсушити рушником. Порізати на невеликі шматочки. Посолити і поперчити.

Курячі грудки під соусом Кожен шматочок покласти на скибочку грудки і обгорнути, закріпити дерев'яною шпажкою (зубочисткою).

фото Курячі грудки під соусом У сковороді розігріти вершкове масло і обсмажити грудки з усіх боків до золотистої скоринки.

Скласти м'ясо у фольгу і запекти у духовці при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин.

Курячі грудки під соусом Філе куряче Цибулю нарізати скибочками і обсмажити у маслі, в якому смажилося м'ясо, додати розрізаний навпіл виноград і смажити ще хвилин 5, помішуючи.

Курячі грудки під соусом Грудинка копчена Влити бульйон і сметану, додати сік, який утворився у фользі після запікання.

Курячі грудки під соусом Цибуля ріпчаста Соус приправити сіллю і перцем, покласти у нього грудки і тушкувати 5 хвилин.

 

Вкусные Рецепты В Мультиварке - салати з ананасом. Осетинские пироги на заказ.

Рецепты приготовления шубыРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Салаты на зиму рецепты recepti.biz.ua

Приготовление домашней мясной колбасыПодpобная технология домашнего виноделия

Яблочный штрудель из лаваша рецепты с фотояблочный штрудель

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter