Курячі грудки під соусом
- Філе куряче (біле м´ясо) 400 г
- Грудка копчена 150 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Виноград 200 г
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Бульйон курячий 0.5 скл.
- Сметана 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
Філе курячої грудки помити й обсушити рушником. Порізати на невеликі шматочки. Посолити і поперчити.
Кожен шматочок покласти на скибочку грудки і обгорнути, закріпити дерев'яною шпажкою (зубочисткою).
У сковороді розігріти вершкове масло і обсмажити грудки з усіх боків до золотистої скоринки.
Скласти м'ясо у фольгу і запекти у духовці при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин.
Цибулю нарізати скибочками і обсмажити у маслі, в якому смажилося м'ясо, додати розрізаний навпіл виноград і смажити ще хвилин 5, помішуючи.
Влити бульйон і сметану, додати сік, який утворився у фользі після запікання.
Соус приправити сіллю і перцем, покласти у нього грудки і тушкувати 5 хвилин.
Вкусные Рецепты В Мультиварке - салати з ананасом. Осетинские пироги на заказ.
Рецепты приготовления шубыРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салаты на зиму рецепты recepti.biz.ua
Приготовление домашней мясной колбасыПодpобная технология домашнего виноделия
Яблочный штрудель из лаваша рецепты с фотояблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter