Курячі грудки під шубкою на лісовій галявині
- Філе куряче 6 шт.
- Сир м´який 100 г
- Гірчиця 2 ст.л.
- Майонез
- Сухарі панірувальні
- Картопля
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Увімкнути духовку на 200 градусів, поставити каструлю з водою на плиту. Грудки помити, обсушити, злегка відбити через плівку качалкою. Обсмажити на сковорідці практично до готовності. Викласти на тарілку.
Із картоплі вирізати грибочки.
У киплячу воду покласти обережно грибочки, посолити і варити на повільному вогні. Ніжку у гриба робити товстою, інакше може відвалитися.
Натерти сир і змішати із майонезом та гірчицею.
Намазати товстим шаром кожен шматочок. Зверху посипати сухарями. Поставити у розігріту духовку на 15 хвилин, потім переставити у режим гриль і ще хвилин 7, доки не зарум'яниться. На дно форми налити трохи води, при необхідності підлити.
Нарізати салат. Вийняти грудки.
Викласти грудку, салат, гриби, полити олією грибочки і присипати капелюшки меленим перцем.
Вкусно приготовить креветки: первые блюда рецепты. Рецепты Успеха.
Брокколи в воке по рецепту Юлии Высоцкой
Рецепты пирогов и пирожков - кулинария пирог с капустой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter