Курячі грудки під шубкою на лісовій галявині

ДРУГІ СТРАВИ
870 Курячі грудки під шубкою на лісовій галявині
Фото - Курячі грудки під шубкою на лісовій галявині
інгредієнти:
  • Філе куряче 6 шт.
  • Сир м´який 100 г
  • Гірчиця 2 ст.л.
  • Майонез
  • Сухарі панірувальні
  • Картопля
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Олія рослинна

Курячі грудки під шубкою на лісовій галявині інгредієнти Увімкнути духовку на 200 градусів, поставити каструлю з водою на плиту. Грудки помити, обсушити, злегка відбити через плівку качалкою. Обсмажити на сковорідці практично до готовності. Викласти на тарілку.

Курячі грудки під шубкою на лісовій галявині Із картоплі вирізати грибочки.

фото Курячі грудки під шубкою на лісовій галявині У киплячу воду покласти обережно грибочки, посолити і варити на повільному вогні. Ніжку у гриба робити товстою, інакше може відвалитися.

Курячі грудки під шубкою на лісовій галявині Філе куряче Натерти сир і змішати із майонезом та гірчицею.

Курячі грудки під шубкою на лісовій галявині Сир м'який Намазати товстим шаром кожен шматочок. Зверху посипати сухарями. Поставити у розігріту духовку на 15 хвилин, потім переставити у режим гриль і ще хвилин 7, доки не зарум'яниться. На дно форми налити трохи води, при необхідності підлити.

Курячі грудки під шубкою на лісовій галявині Гірчиця Нарізати салат. Вийняти грудки.

Курячі грудки під шубкою на лісовій галявині Майонез Викласти грудку, салат, гриби, полити олією грибочки і присипати капелюшки меленим перцем.

 

Вкусно приготовить креветки: первые блюда рецепты. Рецепты Успеха.

олег кульков

Брокколи в воке по рецепту Юлии Высоцкой

Рецепты пирогов и пирожков - кулинария пирог с капустой.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter