Курячі грудки під мигдальним соусом песто
- Грудкa куряча 800 г
- Мигдаль 20 г
- Базилік (свіжий) 30 г
- Пармезан 30 г
- Олія оливкова 20 мл
- Часник 1 зуб.
- Перець чорний (мелений) 0.25 ч.л.
- Сіль
Мигдаль залити окропом на 2 хвилини. Воду злити, залити окропом ще раз і залишити на 10 хвилин, потім очистити від шкірки.
У блендері подрібнити часник і мигдаль.
Додати туди ж базилік, оливкову олію, тертий сир, сіль, перець, ретельно перемішати.
Курячі грудки обмити, звільнити від кісток і шкіри, злегка відбити і викласти на змащене олією деко.
Змастити філе зверху соусом песто. Поставити у розігріту до 180 градусів духовку і запікати 10 хвилин.
М'ясо вийняти, перевернути і змастити соусом іншу сторону філе. Повернути в духовку ще на 10 хвилин або доки м'ясо не підрум'яниться.
На гарнір можна подати пасту з овочами.
Слоеный салат белочка рецепт с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рецепты Десертов: французские десерты рецепты. Натуральный рецепт от насморка.
www.recepti.biz.ua стародавний рецепт пасхи
Духовой шкаф и панель Privileg: семга запеченная с картофелем в духовке. Духовые шкафы.
Кондитерские формы - кофейный кекс рецепт. Кексы в магазине Rozetka.
Новогодние рецепты праздничных блюд. Новогодние праздничные блюда.
http://recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter