Курячі грудки на томатній сальсі під бринзою
- Грудка куряча 500 г
- Помідор 400 г
- Часник 1 зуб.
- Цибуля біла 1 шт.
- Цибуля червона 1 шт.
- Бринза (фета) 100 г
- Орегано (сушений) 1 ч.л.
- Олія рослинна (оливкова)
Увімкнути духовку для розігріву на функцію "гриль" або на максимум.
Помідори без шкірки крупно порізати (можна - свіжі, ошпарені, можна - консервовані).
Викласти помідори у жаростійку форму, зверху розподілити дрібно порізаний зубчик часнику, посолити і поперчити, скропити злегка оливковою олією, поставити у розігріту духовку для запікання на 10 хвилин.
Дрібно порізати цибулю.
Курячі грудки помити, обсушити паперовими рушниками від зайвої вологи, посолити, поперчити і обсмажити у розігрітій олії по 3-4 хвилини із кожного боку до рум'яної скоринки.
Цибулю змішати з орегано.
Додати бринзу (велика крихта).
Дістати з духовки форму із томатною сальсою, викласти зверху обсмажені курячі грудки і посипати цибулево-бринзовою крихтою.
Закрити кришкою (можна - фольгою) - відправити у духовку на 15-20 хвилин, зняти кришку і запекти ще 5-10 хвилин.
Подавати із рисом або зі свіжим салатом.
Мюзикл Баллада о маленьком сердце: рецепти до нового року.
ЗдесьУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Праздничное новогодние мясные рецепты recepti.biz.ua
Готовим со вкусом: кулинарные рецепты с фотографиями.
Потрясающе вкусный салат - салат черепаха с фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Салаты рецепты с фотоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Кулинарный сайт юлии высоцкой. Кулинарный сайт ирины кутовой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter