Курячі грудки із зеленню
704
інгредієнти:
- Філе куряче 700 г
- Сметана (майонез) 250 г
- Перець болгарський 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Кінза
- Петрушка
- Перець запашний 5 шт.
Філе нарізати невеликими шматочками, посолити, поперчити, додати трохи яблучного оцту і лимонного соку, залишити години на 2.
Потім викласти на сковороду філе, додати сметану, часник, порізаний на 3 частини, перець, порізаний соломкою і кілька горошин запашного перцю.
Усе тушкувати хвилин 15, у кінці додати петрушку і кінзу, дати трохи постояти.
Можна додати трохи борошна, щоб було не дуже рідко.
Кулинарные рецепты на любой вкус: смачна кутя рецепт. Диеты для похудения.
Мультиварка Philips - салаты с редькой рецепты с фото.
Рецепт борща Украинского с фото пошаговоСупы и бульоны на любой вкус. Сотни рецептов с пошаговыми фото
Индийская кухня чатни рецепты. Рецепты индийская кухня дал.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі