Курячі грудки із сумішшю "Дукках"
779
інгредієнти:
- Грудка куряча 2 шт.
- Фундук 0.5 скл.
- Кінза (насіння) 0.25 скл.
- Кунжут 3 ст.л.
- Кмин 2 ст.л.
- Перець чорний (горошок) 1 ст.л.
- Фенхель (насіння) 1 ст.л.
- М´ята (сушена) 1 ст.л.
- Сіль 1 ст.л.
Приготувати суміш Дукках.
На сухій сковороді на середньому вогні обсмажити по черзі горіхи та спеції.
Дати охолонути, змолоти всі інгредієнти у ступці або блендері. Додати сіль і м'яту, перемішати.
Суміш може зберігатися до місяця.
Насипати суміш у плоску тарілку, умочити приготовлену курячу грудку і обсмажити на оливковій олії з обох сторін 5-6 хвилин, до золотавої скоринки.
Рецепты котлет: рецепты торт киевский. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Первые блюда рецепт с фотоПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Немецкая кухня рецепты с фотоНемецкие пластиковые окна. Питомник немецких овчарок
Польские кухни мебель recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі