Курячі грудки із шинкою у листковому тісті
- Грудка куряча (філе) 4 шт.
- Шинка (варена нежирна)
- Імбир (свіжий)
- Масло вершкове 15 г
- Олія рослинна 2 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Приправа для курки
- Джем абрикосовий 1 ст.л.
- Тісто листкове бездріжджове 1 упак.
- Яйце куряче 1 шт.
Грудки промити, обсушити паперовим рушником і натерти сумішшю солі, перцю, тертого кореня імбиру і приправами для курки.
Залишити маринуватися не менше, ніж на 20 хвилин.
Промариновані грудки обсмажити у суміші олії та вершкового масла із двох сторін.
Розморожене листкове тісто розкотити, розділити на 4 квадрати.
На кожен квадрат покласти скибочку шинки, змастити джемом.
Зверху шинки покласти шматочок курячої грудки, защипати краї, сформувавши конвертик.
Укласти на деко, попередньо змочене водою. Укладати швом донизу. Конвертики змастити яйцем, зробити на кожному конвертику 3 діагональних надрізи.
Запікати у духовці приблизно 30-35 хвилин.
Подавати із гарніром.
Рецепты мясных салатов с ветчиной. Рецепты салатов мясных.
Рецепты салатов на любой вкус: самые вкусные мясные салаты.
Торт без выпечки. Торты без выпечки рецепты.
Сайты кулинарные. Сайты кулинарной тематики меню.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter