Курячі грудки із рисом по-каталонськи
- Грудка куряча 4 шт.
- Рис (білий, жасмин) 150 г
- Перець болгарський 1 шт.
- Помідор (консервований у власному соку) 400 г
- Горошок зелений (заморожений) 300 г
- Бульйон (курячий) 250 мл
- Маслини (без кісточок) 20 шт.
- Олія оливкова
- Часник 3 зуб.
- Базилік (сушений) 1 ст.л.
- Суміш перців 1 ч.л.
- Лавровий лист 1 шт.
- Сіль 1 ч.л.
Курячі грудки посолити і поперчити.
Обсмажити на оливковій олії до золотистої скоринки із кожного боку.
Покласти на тарілку і відставити.
Нарізати цибулю і перець.
Обсмажити теж на оливковій олії.
Додати дрібно порубаний часник. Обсмажити ще трохи.
Покласти у сковороду томати разом із соком.
Влити бульйон. Додати лавровий лист, базилік, 0,5 чайної ложки солі, поперчити і довести до кипіння.
Додати рис, накрити кришкою і тушкувати 15 хвилин, періодично помішуючи.
Відправити у сковороду горошок.
Туди ж курячі грудки і тушкувати ще 15 хвилин.
У кінці додати нарізані маслини, накрити кришкою і зняти з вогню. Залишити на 20 хвилин.
Осетинские пироги на заказ - рецепт торта из тыквы. Рецепты Для Мультиварки.
Рецепты Приготовления - рецепт салата курица в перьях. Рецепты салатов на любой вкус.
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты с фото - рецепты с мидиями с фото. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter