Курячі грудки із полуничною сальсою
779
інгредієнти:
- Філе куряче 300 г
- Полуниця 200 г
- Ананас 200 г
- Перець болгарський 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Оцет (виноградний) 1 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Зелень (м´ята, петрушка, кріп)
- Лимон
Куряче філе порізати на порційні стейки.
Посолити, поперчити, скропити лимонним соком. Залишити маринуватися на 30 хвилин.
Обсмажити курячі стейки на оливковій олії.
Приготувати сальсу.
Порізати кубиками полуницю, болгарський перець, ананас. Цибулю порізати тонкими півкільцями.
Збризкати оливковою олією, виноградним оцтом. Додати зелень. Перемішати.
На тарілку покласти обсмажені курячі стейки. Поруч, чи зверху, викласти сальсу. Прикрасити зеленню і цілою полуничкою.
Рецепты без выпечки со сгущенкойРецепты блюд в глиняных горшочках. Сборник кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі