Курячі грудки із полуничною сальсою

ДРУГІ СТРАВИ
716 Курячі грудки із полуничною сальсою
Фото - Курячі грудки із полуничною сальсою
інгредієнти:
  • Філе куряче 300 г
  • Полуниця 200 г
  • Ананас 200 г
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Олія оливкова 3 ст.л.
  • Оцет (виноградний) 1 ч.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Зелень (м´ята, петрушка, кріп)
  • Лимон

Курячі грудки з полуничною сальсою інгредієнти Куряче філе порізати на порційні стейки.

Посолити, поперчити, скропити лимонним соком. Залишити маринуватися на 30 хвилин.

Курячі грудки з полуничною сальсою Обсмажити курячі стейки на оливковій олії.

фото Курячі купки з полуничною сальсою Приготувати сальсу.

Порізати кубиками полуницю, болгарський перець, ананас. Цибулю порізати тонкими півкільцями.

Курячі грудки з полуничною сальсою Філе куряче Збризкати оливковою олією, виноградним оцтом. Додати зелень. Перемішати.

Курячі грудки з полуничною сальсою Полуниця На тарілку покласти обсмажені курячі стейки. Поруч, чи зверху, викласти сальсу. Прикрасити зеленню і цілою полуничкою.

Рецепты без выпечки со сгущенкойРецепты блюд в глиняных горшочках. Сборник кулинарных рецептов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter