Курячі грудки із овочами у пергаменті
- Грудка куряча 1 шт.
- Пиво темне 1 скл.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Борошно 1 ч.л.
- Часник 1 зуб.
- Цибуля червона 1 шт.
- Лайм 0.5 шт.
- Перець солодкий 2 шт.
- Асорті овочеве (заморожене) 1 скл.
- Кмин 0.5 ч.л.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
Цибулю очистити, перець звільнити від насіння і перегородок, нарізати кільцями. Часник очистити і подрібнити. Овочеву суміш розморозити.
У сотейнику довести до кипіння пиво і кип'ятити 3 хвилини, знімаючи піну. Додати борошно і швидко перемішати, щоб не утворилося грудочок. Додати часник, оливкову олію, сіль, перемішати і остудити.
Курячі грудки зняти із кістки і розрізати на дві частини. Помити, обсушити паперовим рушником, натерти сумішшю солі, перцю й кмину.
Два великих листи пергаменту скласти хрест-навхрест, викласти на них курячі грудки із овочами і часточками лайма. Змастити м'ясо 2 ст. л. пивного соусу, пергамент щільно загорнути. Запікати у духовці 25-30 хвилин при 200 градусах, доки пергамент злегка не потемніє.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салати рецепти з фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Кафе-Бар на Бауманской! Акции: мясные блюда для фуршета. Топ 10 лучших ресторанов СПб.
Салат из фасоли с брокколи тут
Кексы в магазине Rozetka: кекс без масла и маргарина.
Психолог семейный: психолог лариса ренар. Помощь психолога.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter