Курячі грудки із начинкою із яблук, сиру і карамелізованої цибулі
- Грудка куряча
- Маринад (оливкова олія, сік лимона, мед)
- Яблуко (кисле)
- Сир 100 г
- Цибуля 1 шт.
- Цукор-пісок
- Спеції
- Крохмаль 1 ч.л.
- Сухарі панірувальні 1 ст.л.
Замаринувати грудки у суміші оливкової олії, меду і соку лимона і покласти у холодильник. Через пару годин вони готові.
Кожну курячу грудку розрізати акуратно навпіл із товщої сторони. Розкласти між двома шарами поліетилену і відбити тупою стороною молотка.
Яблуко нарізати дрібними кубиками, додати більшу частину натертого сиру, чайну ложку крохмалю і 2 ложки тертих сухарів.
Відбиті грудки викласти на розпечену сковорідку і швидко обсмажити на ложці оливкової олії по 1-2 хв із кожної сторони, тільки щоб вони зарум'янилися. Зняти зі сковороди і відкласти у сторону.
На сковороду додати ложку цукрового піску і дати йому трохи розплавитися. Додати нарізану цибулю і закарамелізувати, помішуючи, протягом 2 хвилин. Посолити, поперчити.
Форму вистелити 2 листами фольги.
Викласти першою обсмажену грудку.
Викласти зверху яблучно-сирну суміш.
На неї покласти другу грудку.
Зверху карамелізовану цибулю і залишки сиру.
Упакувати щільно у верхній лист фольги і поставити у розігріту духовку на 20-25 хвилин.
Вийняти із духовки і, акуратно видаливши фольгу, викласти у глибоку тарілку.
Нарізати порційно гострим ножем. Подавати із картопляним пюре, поливши соусом, що утворився.
Осетинские пироги на заказ: салат из брокколи рецепты. Готовим со вкусом.
Приготовление плов с черносливом и курагой здесь
Шашлык из печени рецепт тут
http://recepti.biz.ua салаты из картошки скартинками
Как приготовить вкусный шашлык: сальса рецепт с фото. Велнес-центр Каскад.
Домашнии Рецепты на любой вкус - майонез домашний. Готовим стейк.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter