Курячі грудки із начинкою

ДРУГІ СТРАВИ
574 Курячі грудки із начинкою
Фото - Курячі грудки із начинкою
інгредієнти:
  • Грудка куряча 4 шт.
  • Печериці 300 г
  • Цибуля
  • Сир
  • Майонез

У курячій грудці акуратно зробити кишеньку - надрізати із товстенької сторони.

Печериці нарізати посередньо, цибулю нарізати дрібно і обсмажити в олії. Остудити, додати тертий сир.

Наповнити кишеньки у грудках цим фаршем і заколоти дерев'яною шпажкою або зубочисткою.

Викласти на змащене олією деко, змастити зверху майонезом або сметаною і запекти у духовці 30-35 хвилин при температурі 190-200 градусів. Слідкувати, щоб не згоріли. 

 

 

Кулинарные рецепты мясной салат с черносливом. Рецепты вкусных мясных салатов.

Вы кондитер из Петербурга: как испечь грильяжный торт. Купить кондитерку.

Рецепты новогодних блюд разных странКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Как приготовить почки говяжьи видеокак приготовить почки говяжьи

Приготовление домашнего майонеза тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter