Курячі грудки із начинкою
- Грудка куряча 4 шт.
- Печериці 300 г
- Цибуля
- Сир
- Майонез
У курячій грудці акуратно зробити кишеньку - надрізати із товстенької сторони.
Печериці нарізати посередньо, цибулю нарізати дрібно і обсмажити в олії. Остудити, додати тертий сир.
Наповнити кишеньки у грудках цим фаршем і заколоти дерев'яною шпажкою або зубочисткою.
Викласти на змащене олією деко, змастити зверху майонезом або сметаною і запекти у духовці 30-35 хвилин при температурі 190-200 градусів. Слідкувати, щоб не згоріли.
Кулинарные рецепты мясной салат с черносливом. Рецепты вкусных мясных салатов.
Вы кондитер из Петербурга: как испечь грильяжный торт. Купить кондитерку.
Рецепты новогодних блюд разных странКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Как приготовить почки говяжьи видеокак приготовить почки говяжьи
Приготовление домашнего майонеза тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter