Курячі грудки із курагою та родзинками
- Грудка куряча 800 г
- Борошно 3 ст.л.
- Карі 2 ч.л.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Бульйон (курячий) 1 скл.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Родзинки 0.5 скл.
- Курага 0.5 скл.
- Цукор 0.5 ч.л.
- Мигдаль (очищений) 0.25 скл.
У мисці змішати борошно, 1 ч. л. карі, сіль і перець. Курячі грудки обмити, звільнити від шкіри. Обваляти у суміші, борошно залишити.
У сотейнику розігріти оливкову олію, додати вершкове масло, викласти грудки і обсмажувати з обох сторін 5 хвилин доки не підрум'яняться. Перекласти м'ясо в окрему тарілку.
Додати у сотейник 1 ст. л. борошна із прянощами, розмішати і потримати 1 хвилину. Влити курячий бульйон, томатну пасту, додати родзинки, 1 ч. л. карі і цукор. Зменшити вогонь до середнього і дати суміші закипіти.
Нарізати курагу і додати її в суміш. Повернути курячі грудки і тушкувати під кришкою 5 хвилин до готовності.
Перед подачею можна посипати обсмаженим мигдалем.
http://recepti.biz.uaЗакуски, первые и вторые блюда, сладости, консервирование и пр
Настоящий суп харчо с фото: салати рецепти з грибами. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Французская кухня рецепт суп пюре рыба. Французская кухня рецепты жульен.
www.recepti.biz.ua салат нежность с Курицей
Как приготовить летний салат - салаты праздничные рецепты с фото.
Арахисовая паста низкая цена - ореховая паста рецепт.
Рецепты Приготовления: тайская кухня рецепты салатов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter