Курячі грудки із кукурудзяними коржиками та буряковим гарніром
- Грудка куряча (філе) 4 шт.
- Кетчуп 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Крохмаль (кукурудзяний) 2 ст.л.
- Яйце 2 шт.
- Молоко 2 ст.л.
- Кукурудза (консервована, без рідини) 200 г
- Петрушка
- Перець чилі
- Буряк 4 шт.
- Цибуля червона 1 шт.
- Оцет (винний) 2 ст.л.
- Сік лимона 0.5 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Для гарніру змішати порізаний кубиками відварений буряк, цибулю, очищений від насіння і дрібно порізаний чилі, петрушку. Злегка присолити, поперчити і заправити сумішшю із 2 ст. л. оцту і 2 ст. л. олії. Все перемішати і відправити у холодильник охолоджуватися.
Філе обмити, обсушити, посипати спеціями (морська сіль і мелений чорний перець) і полити соком половинки лимона. Залишити на кілька хвилин.
Для коржів необхідно насипати у ємність крохмаль, додати чилі, трохи солі і січену зелень петрушки. Вбити яйця і все добре перемішати. Влити молоко і ввести кукурудзу. Відставити на 10 хвилин.
Курячі грудки змастити сумішшю кетчупу і олії, відправити на розігрітий гриль. Із кожного боку обсмажувати по 5 хвилин. Якщо немає гриля, можна запекти у духовці.
На сковороді (краще з антипригарним покриттям) розжарити олію і ложкою викласти тісто для коржів. Смажити по 3-4 хвилини з обох боків до золотистого кольору.
На тарілки покласти по виноградному листку. На них викласти гарнір, а зверху нарізане смужками (упоперек волокон) філе. Все прикрасити петрушкою.
Новогодние праздничные рецепты. Праздничный новогодний салат рецепт.
Диета: рецепты для похудения: рецепты салатов на новый год с фотографиями. Салаты на Новый год.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter