Курячі грудки із фісташками
- Грудка куряча 2 шт.
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Спеції (розмарин, паприка, сіль, сухий часник, карі)
- Сир голландський 80 г
- Фісташки 0.5 скл.
- Перець болгарський
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Рис відварений 1 скл.
- Соєвий соус 1 ст.л.
У миску налити олію, спеції (розмарин - 1 ч. л., паприка, сіль, сухий часник - 1 ч. л., карі - 1 ст. л.).
Грудки нарізати.
Викласти і гарно перемішати (краще руками). Витримати в маринаді близько 1 години.
Обсмажити злегка на сковорідці (без олії) із двох сторін.
Перекласти на фольгу, зверху обсипати фісташками (щоб трималися фісташки, злегка зверху по кілька крапель налити олії), покласти в духовку при 180-190 градусах на 20 хвилин.
Гарнір. Нарізати дрібно цибулю, обсмажити, потім додати нарізані кубиками болгарські перці (різних кольорів).
Заздалегідь відварений рис і соєвий соус протушкувати 5-7 хвилин.
Дістати грудку з духовки, насипати тертий голландський сир і допікати до розплавлення сиру. Трохи остудити і подавати.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат с копченым мясом рецепт. Как приготовить летний салат.
Скороварки для приготовления каши: пляцки рецепти фото. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.
Кулинарные рецепты салатов с фото. Рецепт салата лисья шубка фото.
Семена почтой, в том числе редкие - салат с свежими шампиньонами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter