Курячі грудки із базиліком

ДРУГІ СТРАВИ
531 Курячі грудки із базиліком
Фото - Курячі грудки із базиліком
інгредієнти:
  • Грудка куряча 150 г
  • Базилік 0.5 ч.л.
  • Сіль

Курячі грудки злегка посолити й рясно посипати з усіх боків сухим базиліком.

У маленьку сковороду з антипригарним покриттям налити трохи рослинної олії і добре розігріти на сильному вогні. Покласти у розпечену олію курячу грудку і смажити 2-3 хвилини, не перевертаючи, до рум'яної скориночки, потім перевернути на іншу сторону, накрити кришкою і обсмажувати далі на сильному вогні щe 1-2 хвилини.

Подавати у гарячому вигляді.

На гарнір можна подати відварений білий рис або макаронні вироби.

Рецепты в пост на каждый день с фотоИстория возникновения постов. Деяния Святых отцов, посвященных посту

http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Производство и продажа лодок РИБ - салат з рибою. РИБы алюминиевые HIGHFIELD.

Студия дизайна интерьеров - кухня с юлией высоцкой. Салоны кухонной мебели.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter