Курячі грудки із базиліком
- Грудка куряча 150 г
- Базилік 0.5 ч.л.
- Сіль
Курячі грудки злегка посолити й рясно посипати з усіх боків сухим базиліком.
У маленьку сковороду з антипригарним покриттям налити трохи рослинної олії і добре розігріти на сильному вогні. Покласти у розпечену олію курячу грудку і смажити 2-3 хвилини, не перевертаючи, до рум'яної скориночки, потім перевернути на іншу сторону, накрити кришкою і обсмажувати далі на сильному вогні щe 1-2 хвилини.
Подавати у гарячому вигляді.
На гарнір можна подати відварений білий рис або макаронні вироби.
Рецепты в пост на каждый день с фотоИстория возникновения постов. Деяния Святых отцов, посвященных посту
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Производство и продажа лодок РИБ - салат з рибою. РИБы алюминиевые HIGHFIELD.
Студия дизайна интерьеров - кухня с юлией высоцкой. Салоны кухонной мебели.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter