Курячі грудки "Греція"
- Грудка куряча 1 шт.
- Кабачок (цукіні) 0.5 шт.
- Фета (фетакі або бринза) 70 г
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Подвійну курячу грудку розрізати на 2 частини, розрізати кожну половинку уздовж не до кінця, посолити, поперчити. Ножем-овочечисткою зрізати із цукіні 4 довгі тонкі пластинки. Загорнути у них брусочки фети. Викласти на одну зі сторін курячої грудки.
Закрити іншою стороною і зміцнити за допомогою металевих шпажок або за допомогою нитки.
Обсмажити в оливковій олії з усіх боків.
Викласти обсмажені грудки у форму для випічки і запікати 15-20 хв у духовці при температурі 180°C.
Подавати із пастою.
Квест на день рождения - вкусные торты на день рождения рецепты. Рецепты вкусных блюд.
Как приготовить вкусный шашлык - приготовление пасты в мультиварке. Выпечка В Мультиварке Рецепты.
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
www.recepti.biz.uaУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter