Курячі грудки "Греція"

ДРУГІ СТРАВИ
641 Курячі грудки "Греція"
Фото - Курячі грудки
інгредієнти:
  • Грудка куряча 1 шт.
  • Кабачок (цукіні) 0.5 шт.
  • Фета (фетакі або бринза) 70 г
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Курячі грудки

Курячі грудки Подвійну курячу грудку розрізати на 2 частини, розрізати кожну половинку уздовж не до кінця, посолити, поперчити. Ножем-овочечисткою зрізати із цукіні 4 довгі тонкі пластинки. Загорнути у них брусочки фети. Викласти на одну зі сторін курячої грудки.

фото Курячі грудки Закрити іншою стороною і зміцнити за допомогою металевих шпажок або за допомогою нитки.

Курячі грудки Обсмажити в оливковій олії з усіх боків.

Курячі грудки Викласти обсмажені грудки у форму для випічки і запікати 15-20 хв у духовці при температурі 180°C.

Курячі грудки Подавати із пастою.

Квест на день рождения - вкусные торты на день рождения рецепты. Рецепты вкусных блюд.

Как приготовить вкусный шашлык - приготовление пасты в мультиварке. Выпечка В Мультиварке Рецепты.

recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

www.recepti.biz.uaУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter