Курячі грудки, глазуровані карі
- Грудка куряча 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Карі 1.5 ч.л.
- Бульйон (курячий) 1 скл.
- Сік апельсиновий (ананасовий) 0.5 скл.
- Кетчуп 2 ст.л.
- Сік лимонний 1 ст.л.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Курячі грудки нарізати великими кубиками, посолити, поперчити і обсмажити на олії протягом 10 хвилин.
Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити на олії до прозорості.
Додати до цибулі порошок карі, бульйон, кетчуп, сік апельсина (або ананаса), лимонний сік. Все добре перемішати.
Варити соус на маленькому вогні хвилин 15.
Перекласти обсмажені шматочки курки у соус і тушкувати все разом ще хвилин 15.
Рецепты для мультиварки, вкусно - кулинарные сайты с рецептами и фото. Настоящий суп харчо с фото.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепты тортов без выпечки. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты Приготовления - рецепт салата с фетой. Как приготовить летний салат.
Осетинские пироги на заказ - салат с белыми грибами.
Готовим со вкусом - рецепт ужина на скорую руку.
Как приготовить летний салат: рецепты салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Картофель фри LambWeston: блюда из картофельного пюре в духовке. Как приготовить вкусный шашлык.
Яблочный штрудель из готового слоеного тестаяблочный штрудель
Американская и канадская кухня курсовая. История американской кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter