Курячі грудки, фаршировані спаржею та сиром
891
інгредієнти:
- Грудка куряча 6 шт.
- Спаржа зелена 20 шт.
- Сир твердий
- Рис
- Спеції для курки
Курячі грудки відбити, посолити, поперчити. У спаржі відрізати тверду частину і промити. У середину курячої грудки покласти стебло спаржі і скибку сиру. Загорнути у рулет, закріпити дерев'яною паличкою. Духовку розігріти до 350 градусів, на змащену жиром сковороду покласти рулетики і поставити у духовку на 35-40 хв. Поглядати щоб не підгоріло і перемкнути з печі на гриль. Змащувати майонезом або олією. На гарнір можна подати відварений коричневий рис.
Рецепт борща Украинского с фотоРецепты и советы
Салат з корейською морквою чорносливомМясных, фруктовых и экзотических салатов
Диета: рецепты для похудения - салат с языка рецепт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі