Курячі грудки, фаршировані спаржею та сиром

ДРУГІ СТРАВИ
891 Курячі грудки, фаршировані спаржею та сиром
Фото - Курячі грудки, фаршировані спаржею та сиром
інгредієнти:
  • Грудка куряча 6 шт.
  • Спаржа зелена 20 шт.
  • Сир твердий
  • Рис
  • Спеції для курки

Курячі грудки відбити, посолити, поперчити. У спаржі відрізати тверду частину і промити. У середину курячої грудки покласти стебло спаржі і скибку сиру. Загорнути у рулет, закріпити дерев'яною паличкою. Духовку розігріти до 350 градусів, на змащену жиром сковороду покласти рулетики і поставити у духовку на 35-40 хв. Поглядати щоб не підгоріло і перемкнути з печі на гриль. Змащувати майонезом або олією. На гарнір можна подати відварений коричневий рис.

Рецепт борща Украинского с фотоРецепты и советы

Салат з корейською морквою чорносливомМясных, фруктовых и экзотических салатов

Диета: рецепты для похудения - салат с языка рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter