Курячі грудки фаршировані мандаринами
629
інгредієнти:
- Грудка куряча (філе) 2 шт.
- Мандарина 2 шт.
- Бекон
- Сухарі панірувальні
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Грудку розрізати на 2 частини уздовж.
У курячих грудках зробити «кишеню», покласти часточки мандарин, посолити, поперчити.
Обгорнути 2 скибочками бекону, обваляти у сухарях, обсмажити на олії до готовності.
Картинки цска Спартак. Фк Спартак Москва картинки.
Салати рецепти з грибамисалати рецепти з грибами
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі