Курячі гомілки спасеровані із овочами
768
інгредієнти:
- Гомілка куряча 6 шт.
- Цибуля 0.5 шт.
- Морква 0.5 шт.
- Сіль
- Перець
- Спеції
- Вода гаряча
Курячі гомілки помити, дати стекти воді, посолити, поперчити, посипати спеціями (сушений базилік). Викласти у сковороду (сотейник). Цибулю дрібно порізати, моркву натерти на крупній тертці, висипати у сковороду. Налити трохи води, щоб покрила дно на 1-2 см. Щільно закрити кришкою. Готувати на повільному вогні близько 1 години, періодично додаючи воду. У процесі приготування гомілки потрібно перевернути кілька разів. Подавати із гарніром.
Рецепты салатов на любой вкус - салат с жареными грибами. Семена грибов вешенки купить.
Рецепт из языка салат http://recepti.biz.ua
Купить Белые грибы, цены: салат с белыми грибами. Осетинские пироги на заказ.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі