Курячі гомілки під сиром
- Гомілка куряча 8 шт.
- Картопля 8 шт.
- Сир (17%) 300 г
- Зелень свіжа (кріп, петрушка, кінза) 0.33 пуч.
- Часник 4 зуб.
- Майонез легкий 2 пач.
Підготувати курячі гомілки (обполоснути), помити зелень, почистити часник.
Зелень і часник подрібнити.
Сир натерти на крупній тертці.
Картоплю порізати на чотири частини.
Гомілки покласти у миску, посолити, поперчити і додати майонез.
Туди ж висипати подрібнені часник і зелень і все перемішати.
Змастити деко олією.
Викласти гомілки на деко.
Розкласти картоплю, можна додати трішки води.
Змастити все залишеною від гомілок заправкою.
Посипати зверху сиром.
Запікати при температурі 180-200 градусів 30-50 хвилин.
Спартак картинки из фильмаНовости, фотографии, аудио- и видеоматериалы болельщиков Спартака
Кулинарные рецепты - рецепты рождество. Что подарить коллеге на Рождество.
recepti.biz.uaБиографии французских художников и их картины
Карл шумахер рецептыРецепты и советы
Кулинарные рецепты с фотографией. Кулинарные рецепты с фотографиями. торты.
Шоколадная ореховая паста Эко - ореховая паста рецепт. Арахисовая паста! Здоровая еда.
Тыквенная оладья www.recepti.biz.ua
Delonghi кофеварка эспрессо http://recepti.biz.ua
www.recepti.biz.ua торт и пирожное наполеон с фото и их рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter