Курячі гомілки із тушкованою капустою

ДРУГІ СТРАВИ
806 Курячі гомілки із тушкованою капустою
Фото - Курячі гомілки із тушкованою капустою
інгредієнти:
  • Капуста 1 шт.
  • Гомілка куряча 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Приправа (для курки)
  • Томатна паста 3 ст.л.
  • Сметана 2 ст.л.
  • Олія рослинна

Курячі гомілки з тушкованою капустою інгредієнти Капусту тонко нашаткувати.

Моркву натерти на крупній тертці.

Цибулю дрібно нарізати.

Курячі гомілки з тушкованою капустою У посудину налити трохи олії, викласти цибулю і обсмажити.

Потім додати моркву, посипати приправою для курки, перемішати і обсмажити.

фото Курячі гомілки з тушкованою капустою Трохи цибульно-моркв’яної маси відкласти на тарілку, а поверх залишеної викласти більшу частину капусти.

Злегка посолити, посипати приправою і перемішати.

Курячі гомілки з тушкованою капустою Капуста На капусту укласти гомілки (заздалегідь приправлені).

Курячі гомілки з тушкованою капустою Гомілка куряча Потім капусту, що залишилася і цибульно-моркв’яну суміш.

У чаші змішати томатну пасту, сметану, розбавити трохи водою і залити отриманим соусом капусту із куркою. Акуратно перемішати капусту, особливо ту, що знизу, накрити кришкою і тушкувати до готовності капусти і м'яса.

Курячі гомілки з тушкованою капустою Лукрепчатий

Как вкусно приготовить мясо - рецепты новогодних праздничных блюд. Книга Рецептов Для Мультиварки.

Холодные закуски рецепты праздничныеРецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter