Курячі гомілки із тушкованою капустою
- Капуста 1 шт.
- Гомілка куряча 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Приправа (для курки)
- Томатна паста 3 ст.л.
- Сметана 2 ст.л.
- Олія рослинна
Капусту тонко нашаткувати.
Моркву натерти на крупній тертці.
Цибулю дрібно нарізати.
У посудину налити трохи олії, викласти цибулю і обсмажити.
Потім додати моркву, посипати приправою для курки, перемішати і обсмажити.
Трохи цибульно-моркв’яної маси відкласти на тарілку, а поверх залишеної викласти більшу частину капусти.
Злегка посолити, посипати приправою і перемішати.
На капусту укласти гомілки (заздалегідь приправлені).
Потім капусту, що залишилася і цибульно-моркв’яну суміш.
У чаші змішати томатну пасту, сметану, розбавити трохи водою і залити отриманим соусом капусту із куркою. Акуратно перемішати капусту, особливо ту, що знизу, накрити кришкою і тушкувати до готовності капусти і м'яса.
Как вкусно приготовить мясо - рецепты новогодних праздничных блюд. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Холодные закуски рецепты праздничныеРецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter