Курячі гомілки із печерицями
- Гомілка куряча 4 шт.
- Гриби печериці 300 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Перець болгарський (червоний) 2 шт.
- Майонез
- Приправа (для курки)
- Сіль
- Бринза болгарська
У курячих гомілках вирізати кісточки.
Куряче м'ясо у вигляді биточків злегка відбити через пакет.
Посолити, злегка посипати приправою для курки, змастити майонезом.
Цибулю нарізати не дуже крупно.
Відбите куряче м'ясо викласти у миску, пересипати нарізаною цибулею, скропити лимонним соком і поставити у холодильник на 1 годину для того, щоб м'ясо промаринувалося. Можна ставити із вечора на ніч.
Із відбитих шматочків скрутити рулетики.
Викласти у форму або сковорідку.
Помити печериці і викласти навколо курячих рулетиків.
Посипати печериці промаринованою цибулею.
Болгарський перець помити, очистити, нарізати соломкою.
Нарізаний перець викласти на печериці. Печериці злегка посолити. Налити збоку акуратно півсклянки води, щоб страва не пригоріла.
Поставити у заздалегідь розігріту духовку на середній вогонь на 40 хвилин.
Вийняти страву із духовки.
Викласти на велику тарілку.
Прикрасити зеленню і нарізаною соломкою болгарською бринзою.
Простые рецепты первые блюда. Кулинарные рецепты первые блюда.
Изящные канапе и закуски для - мясные блюда для фуршета.
recepti.biz Рецепты всевозможных диет. Правила здорового питания и диетические рецепты
Как приготовить летний салат - салат из брокколи рецепты.
Рецепты на праздничный стол - праздничные рецепты новогодние рецепты.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты американской кухни с фото. Готовим со вкусом.
Салат морепродуктов рецепт recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter