Курячі гомілки, фаршировані грибами та печінкою
- Гомілка куряча 6 шт.
- Печериці 200 г
- Печінка куряча 100 г
- Цибуля шалот 1 шт.
- Сир твердий 70 г
- Сметана 1 ст.л.
- Сіль
Курячі гомілки звільнити від кісточок, залишити тільки кінчик із суглобом.
Печериці обсмажити із цибулею.
Окремо на сильному вогні підсмажити шматочки печінки 2 хвилини, порізати її.
Сир натерти на тертці, 1 ст. л. залишити, решту змішати із грибною начинкою.
У кожну гомілку покласти спочатку кілька шматочків печінки, потім грибну начинку, сколоти зубочистками, посолити, укласти у форму, змастити сметаною.
Поставити запікатися у духовку до готовності хвилин на 40.
Потім посипати гомілки тертим сиром і запікати ще хвилин 5.
Мультиварка Philips: первые блюда рецепт с фото. Рецепты приготовления блюд.
Шкафы от производителя недорого: рецепты американской кухни с фото.
Рецепты салатов с языком с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
recepti.biz Узнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты приготовления в микроволновкеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Мультиварки для выпечки - новогодние праздничные блюда.
Купить апельсины, цены: салаты с апельсинами рецепты. Как приготовить летний салат.
http://recepti.biz.ua постный майонез в домашних условиях
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter