Курячі гомілки "Дзвіночки"
1049
інгредієнти:
- Гомілка куряча 10 шт.
- Крупа гречана 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Спеції
Курячі гомілки вимити, висушити. М'ясо відокремити від кісточки, починаючи із потовщеного боку, але не до кінця. Вивернути «навиворіт», щоб шкіра була у середині. Посолити, посипати спеціями.
Зварити гречану кашу. Цибулину дрібно порізати і обсмажити. Змішати цибулю із гречаною кашею. Фаршем наповнити гомілки і поставити на деко, кісточкою догори. Запікати до готовності м'яса 30-40 хвилин. Прикрасити.
Водяные форсунки - салат из моря продуктов. Рецепты салатов на любой вкус.
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі