Курячі гомілки "Дзвіночки"

ДРУГІ СТРАВИ
1049 Курячі гомілки "Дзвіночки"
Фото - Курячі гомілки
інгредієнти:
  • Гомілка куряча 10 шт.
  • Крупа гречана 1 скл.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Спеції

Курячі гомілки вимити, висушити. М'ясо відокремити від кісточки, починаючи із потовщеного боку, але не до кінця. Вивернути «навиворіт», щоб шкіра була у середині. Посолити, посипати спеціями.

Зварити гречану кашу. Цибулину дрібно порізати і обсмажити. Змішати цибулю із гречаною кашею. Фаршем наповнити гомілки і поставити на деко, кісточкою догори. Запікати до готовності м'яса 30-40 хвилин. Прикрасити.

 

Водяные форсунки - салат из моря продуктов. Рецепты салатов на любой вкус.

www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

рецепт крем заварной