Курячі гомілки
- Гомілка куряча 4 шт.
- Тісто листкове бездріжджове 250 г
- Картопля 3 шт.
- Печериці (мариновані) 100 г
- Сир 100 г
- Жовток яєчний 1 шт.
- Сіль
- Перець
Курячі гомілки посолити, поперчити і обсмажити майже до готовності. Нарізати кубиками очищену картоплю, сир, дрібно порізати гриби.
Можна у сковороді, де смажилися курячі гомілки, можна окремо, обсмажити картоплю і гриби, дати охолонути.
Потім додати сир і перемішати.
Розкачати тісто, розрізати на 4 квадрати, розміром приблизно 15х15 см.
На квадрат із тіста викласти начинки 2-3 ст. ложки, встановити посередині курячу гомілку.
Зібрати кінці квадрата так, щоб кісточка курячої гомілки була зовні.
Викласти курячі гомілки в тісті на змащене олією деко або сковороду, змастити тісто сирим яєчним жовтком.
Запікати в нагрітій до 180-200 градусів духовці 20-30 хвилин до готовності, доки тісто не зарум'яниться.
Танцы-повторялки для детей - рецепты рождество. Кулинарные рецепты.
Рецепты из печени: кулинария блюда из печени. Готовим со вкусом.
Морепродукты салат рецепт. Рецепты салатов с морепродуктами.
Рецепты для мультиварки, вкусно - вкусные рецепты с фото на пасху.
Рецепты с фото - рецепт рахат лукума с фото.
Фото рецепты новогодних блюдЗабавные фото и видео животных. Отзывы и фото туристов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter