Курячі "черепашки" у цибульно-сирній паніровці
- Грудка куряча 1 шт.
- Сир твердий 100 г
- Цибуля зелена 5 шт.
- Часник 1 зуб.
- Яйце 4 шт.
- Крохмаль 5 ст.л.
- Сіль, перець
- Олія
Грудку обробити на філе і розділити на частини для відбивних.
Відбити м'ясо через пакет. Посолити і поперчити. На кожен шматочок м'яса покласти шматочок сиру.
На один край покласти, іншим накрити.
У процесор покласти зелену цибулю, залишки сиру і часнику.
Сіль і перець.
Змолоти не досить дрібно.
Яйця розбити у тарілку, додати збиту суміш і ретельно перемішати.
М’ясо обкачати у крохмалі, потім у клярі. Смажити на розігрітій сковорідці з олією.
Салаты из жареных грибов и сыраКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
http://recepti.biz.ua рецепты выпечки хлеба
Купить капусту - посуда для квашения капусты. Посуда, восторг, грация, авация.
Рецепты Приготовления: рецепты салатов на новый год с фотографиями.
Конфеты ирис в домашних условияхконфеты ирис в домашних условиях
Как приготовить летний салат: рецепты салатов с каперсами. Рецепты Приготовления.
Мимоза салат рецепт здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter