Курячі бомбочки
- Фарш курячий
- Сир плавлений
- Сир твердий
- Масло вершкове
- Кріп
- Сіль
- Перець
- Спеції
- Яйце
- Сухарі панірувальні
- Олія рослинна
Приготувати фарш із курячого м'яса: м'ясо, цибуля, булочка, вимочена в молоці - змолоти на м'ясорубці, додати яйце, сіль, перець, спеції.
Сир плавлений і сир твердий, а також тверде вершкове масло (з холодильника), нарізати кубиками 1х1х1 см. Кріп подрібнити. Кожен шматочок вершкового масла обваляти у порізаному кропі.
Руки змочити холодною водою, узяти фарш (кількість як на звичайну котлету) розрівняти на мокрій долоні у вигляді плоского кружечка, на центр покласти шматочок плавленого сиру, шматочок твердого сиру, шматочок масла у кропові. Краї фаршу защипати і сформувати кульку ("бомбочку").
Умочити у збите яйце, обваляти у сухарях, повторити ще раз яйце-сухарі. Смажити у великій кількості киплячої олії до утворення золотистої скоринки.
Салат з селери стеблаМясных, фруктовых и экзотических салатов
ЗдесьКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт приготовления блюд из рыбы здесь
новогодний праздничный стол какие блюда готовить в год свиньи
Рецепты Приготовления: рецепты салатов из моркови. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Осетинские пироги на заказ: рецепты с творогом фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Купить кондитерку: медовик торт. Наборы для украшения тортов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter