Курячі бомбочки

ДРУГІ СТРАВИ
661 Курячі бомбочки
Фото - Курячі бомбочки
інгредієнти:
  • Фарш курячий
  • Сир плавлений
  • Сир твердий
  • Масло вершкове
  • Кріп
  • Сіль
  • Перець
  • Спеції
  • Яйце
  • Сухарі панірувальні
  • Олія рослинна

Приготувати фарш із курячого м'яса: м'ясо, цибуля, булочка, вимочена в молоці - змолоти на м'ясорубці, додати яйце, сіль, перець, спеції.
Сир плавлений і сир твердий, а також тверде вершкове масло (з холодильника), нарізати кубиками 1х1х1 см. Кріп подрібнити. Кожен шматочок вершкового масла обваляти у порізаному кропі.
Руки змочити холодною водою, узяти фарш (кількість як на звичайну котлету) розрівняти на мокрій долоні у вигляді плоского кружечка, на центр покласти шматочок плавленого сиру, шматочок твердого сиру, шматочок масла у кропові. Краї фаршу защипати і сформувати кульку ("бомбочку").
Умочити у збите яйце, обваляти у сухарях, повторити ще раз яйце-сухарі. Смажити у великій кількості киплячої олії до утворення золотистої скоринки.
 

Салат з селери стеблаМясных, фруктовых и экзотических салатов

ЗдесьКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепт приготовления блюд из рыбы здесь

новогодний праздничный стол какие блюда готовить в год свиньи

Рецепты Приготовления: рецепты салатов из моркови. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Осетинские пироги на заказ: рецепты с творогом фото. Поможем выйти замуж в Германию.

Купить кондитерку: медовик торт. Наборы для украшения тортов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter