Курячі биточки

ДРУГІ СТРАВИ
612 Курячі биточки
Фото - Курячі биточки
інгредієнти:
  • Фарш курячий 500 г
  • Печериці 300 г
  • Цибуля ріпчаста
  • Часник 1 зуб.
  • Батон 50 г
  • Молоко (вода)
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Яйце куряче

Шматочок батона розмочити у воді або у молоці, коли розмокне, пропустити через м'ясорубку разом із цибулею, додати у фарш, і туди ж вичавити зубок часнику, додати яйце і дрібно натерту моркву підсмажену із дрібно нарізаною цибулею. 

Начинка. Гриби нарізати і обсмажити на сковорідці із цибулею до готовності. Посолити і поперчити.

Трохи фаршу обваляти у борошні, щоб до рук не лип, і зробити невеликий коржик, покласти у коржик трохи начинки і закрити, як пиріжки. Обсмажити на сковорідці на рослинній олії з обох сторін.

 

 

 

 

Рецепт творожных пончиков юлии высоцкой. Рецепт творожных пончиков.

Салат из Курицы, яблок и апельсинаРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

http://recepti.biz.ua рецепты приготовления пиццы в микроволновке

recepti.biz.ua Домашний майонез на молоке

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter