Курячі биточки
- Фарш курячий 500 г
- Печериці 300 г
- Цибуля ріпчаста
- Часник 1 зуб.
- Батон 50 г
- Молоко (вода)
- Сіль
- Перець чорний
- Яйце куряче
Шматочок батона розмочити у воді або у молоці, коли розмокне, пропустити через м'ясорубку разом із цибулею, додати у фарш, і туди ж вичавити зубок часнику, додати яйце і дрібно натерту моркву підсмажену із дрібно нарізаною цибулею.
Начинка. Гриби нарізати і обсмажити на сковорідці із цибулею до готовності. Посолити і поперчити.
Трохи фаршу обваляти у борошні, щоб до рук не лип, і зробити невеликий коржик, покласти у коржик трохи начинки і закрити, як пиріжки. Обсмажити на сковорідці на рослинній олії з обох сторін.
Рецепт творожных пончиков юлии высоцкой. Рецепт творожных пончиков.
Салат из Курицы, яблок и апельсинаРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
http://recepti.biz.ua рецепты приготовления пиццы в микроволновке
recepti.biz.ua Домашний майонез на молоке
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter