Куряче суфле
- Фарш курячий (грудки) 2 шт.
- Яєчні білки 2 шт.
- Вершкове масло 50 г
- Молоко 0.5 скл.
- Спеції (сіль, перець, часник)
- Сухарі (кунжутне насіння)
- Фісташки
Грудку провернути через м'ясорубку не менше 2-х разів, потім протерти через сито (обов'язково), можна збити блендером.
Додати масло, молоко.
Збити білки в міцну піну.
Додати спеції, суху зелень.
У масу покласти збиті білки, акуратно перемішати масу.
Формочки змастити вершковим маслом, обсипати сухарями або кунжутним насінням.
Викласти масу по формочках. Додати в каструлю (в залежності від форм) трохи води, поставити формочки, накрити кришкою або фольгою, і готувати на пару до готовності протягом 1 години. За 10 хвилин до готовності посипати фісташками.
Писатель кулинар ханкишиев приготовление плова рецепт здесь
Простые и вкусные рецепты салатов. Рецепты вкусных блюд и салатов.
Рецепт салата шуба фото здесь
recepti.biz Растительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Как приготовить вкусный шашлык - мимоза салат. Вкуснейший салат Мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter