Куряче суфле
- Грудка куряча (філе) 1 шт.
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Вершки (у мене 10%) 150 мл
- Сіль
- Перець червоний гострий
- Олія рослинна
Червоний солодкий перець запекти у духовці протягом 5-7 хвилин. Вийняти із духовки, покласти у скляну посудину, зверху чим-небудь прикрити і залишити на 5 хвилин. Після закінчення цього часу, зняти шкірочку із перцю і видалити плодоніжки.
Курячі грудки разом із запеченим очищеним перцем пропустити через м'ясорубку або подрібнити у кухонному комбайні. Посолити, покласти червоний гострий перець, яйце, влити вершки і збити міксером до отримання однорідної пишної маси.
Скляну форму змастити олією. Курячу масу викласти у форму (заповнити не більше ніж на 2/3 висоти форми), верх добре підрівняти.
Поставити у розігріту духовку на 30 хвилин при температурі 200°С.
Готове суфле перекинути на тарілку і зняти форму.
Подавати можна із будь-яким овочевим салатом.
Холодные закуски рецептыКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты салатов на англ. языке. Рецепт салата языка.
Кульки бумажные. Производство кульков.
Рецепты, кулинарные рецепты салатов, блюд, тортов тут
Как приготовить летний салат: рецепты салата с морепродуктами.
Купить тыкву - как приготовить пирог из тыквы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter